Olsker - Bornholm 2009

Johnny - wearing the T-shirt that I gave to him.

29 Juni - Olsker City
Restaurant Middelhavet rundt.

Ååh ja ved snart ikke hvordan jeg skal begynde. Det har været nogle fantastiske dage med koncerter på Bornholm, det var en ubeskrivelig oplevelse.
Selvom alting ikke lige gik som jeg i første omgang havde håbet/forventet, så gik det nu altsammen alligevel meget godt. 

Den første koncert. Jeg kom i god tid så jeg kunne få mig en god plads op foran. Peter og Pauli var i gang med at sætte de sidste ting op så de kunne starte med lydprøven... og det er jo altid lidt fun at overvære sådan en lydprøve... hehe
Derefter blev maden serveret, det smagte vældig godt.. specielt sovsen

Koncerten startede ca. 21.15 og ja Johnny kunne ikke undgå at se mig pga. min placering, så han smilede sødt til mig. Da de så skulle til at spille "One night stand" sagde Johnnny, mens han kiggede over på mig, "Ja vi vidste jo ikke helt om du nu kom, men vi tog den med anyways." 
De var virkelig i hopla allesammen, de blev jo bedre og bedre for hver aften. 
I slutningen af første del så nævnte Johnny jo at jeg havde være ude at rejse, han sagde så at det var i Australien, det er også delvis rigtig, men det var nu NZ at jeg lige har været i. Så jokede han lidt med at I NZ der er mænd mænd og fårene de er bange.. hehe og så nævnte han jo "sheep shaker".. og jeg havde jo købt en T-shirt til ham hvor der stod sheep shaker og var der et billede med et får og en kiwi fugl.. så grinte han lidt af det... 
Da anden del så startede, så havde han sku taget T-shirten på.. det var lidt morsomt, det havde jeg jo ik forventet, men jeg sys det var super fint at han gjorde det. 
Da det jo var min første koncert efter jeg er kommet hjem fra min lange rejse, så var det jo også første gang, at jeg hørte sangene fra hans nye album i live versionen. Han sang, selvfølgelig, "Irishman in America", og da han gjorde det.. der knækkede filmen for mig, så begyndte tårenen bare at triller ned af kinderne på mig.. jeg kunne slet ikke få kontrol over det... Johnny han kiggede også ned på mig, så sagde han.. jamen har du det godt er du ok?.. det eneste jeg kunne var at ryste på hovedet, kunne ikke sige så meget... så fik jeg lige en krammer og så sagde han "det er ok, du er hjemme nu, så bare ta' det roligt.."
det var sødt sagt af ham..

Efter koncerten kom han jo vanligt ud og skrev autografter og folk kunne få taget billeder sammen med ham.. det skulle jeg selvfølgelig også have

Han kom også hen til mig og spurgte hvorfor jeg begyndte at græde sådan, så sagde jeg, det var fordi alle de følelser som jeg havde, da jeg var ude at rejse og væk fra fam. og venner, pludselig kom over mig igen, da jeg hørte den sang.. det var han så også forstående overfor.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 23:10

Han hedder Henrik P. Møller

...
25.11 | 19:54

Hej jeg ville høre om du ved hvad bassisten hedder?
Mvh Annika

...
16.03 | 21:55

... Øster Bjerregrav. Hos Hinshøj Caravan i Ålum og på bb.nemtilmeld.dk.
Dørene åbnes kl 18.

...
16.03 | 21:52

Hej... så er billetsalget startet til Johnny Logan koncert D. 18/11-17.
Vil du tilføje her på din side, at billetterne kan købes i Dagli'Brugsen i ....

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE