Tinghallen - Viborg 2009

VIBORG D. 28. NOV. 2009

Tinghallen i Viborg, håber at han har det bedre og er lidt mere frisk og at de er kommet ind i en rytme, sådan at de ikke er så stresset.. de har et tæt pakket program.. så det er lidt vigtig at det hele kører så smooth som muligt.

Jamen altså det var jo bare en super nice koncert, der var lidt problemer med at der var et eller andet som forstyrrede den ene monitor.. men det var til at overhøre.. det var ikke noget som kunne spolere min oplevelse af koncerten i hvert fald..
jeg ankom lidt ca. 18.30 og der var der stadig gang i lydprøverne.. de lyder lidt sjovt de lydprøver..lidt over kl 20.00 startede koncerten og der var gang i den fra start til slut.. sjov og ballade.. hvad der ikke foregår bag Johnnys ryg.. *griner*  
Johnny fortalte lidt mere om hans nye kommende album "nature of love", han håber at det kan udkomme i starten af næste år... det er vi nogle stykker som ser frem til, med stor glæde og forventning.

Efter koncerten ville jeg sidde og vente på at bandet kom ned for at pakke deres intrumenter sammen. 
Men en af kontrolørerne henvente sig til mig mens jeg sad der og ventede.. han kunne ikke helt se pointen i at jeg sad der, da Johnny jo kom ud et andet sted.. jeg forklarede ham så at at det var jeg godt klar over, men at det faktisk var bandet jeg ventede på.. han foreslog så at jeg bare kunne gå op til dem.. han fulgte mig så der op og de var alle samlet i et lille rum. Jeg fandt min scrap bog frem og fik skrevet autografer i den.. det tog lidt tid for de ville alle gerne se i den.. og Johnny.. ja han kom og gik... sådan ind i mellem.. da de alle var gået ned for at pakke instrumenter, ville jeg så gå neden under igen og så vente på at det blev min tur til at snakke med Johnny.. Det viste sig så at han ikke var gået ned endnu, for han sad lige og var ved at drikke det sidste af hans kop kaffe.. han sagde så til mig at det nok var bedre hvis jeg bare blev her upstairs indtil han kom op igen.. det gjorde jeg så.
mens jeg sad der og ventede.. fik jeg mig en lille snak med Pauli's kone Susanne og senere kom David også lige forbi.. han var så blevet forkølet, så han ville skynde sig hjem og få sig en kop te og så i seng.
Johnny kom så op lidt over midnat, han så pæn træt ud, hvilket han også var.. han havde hverken spist eller sovet ret meget i de seneste to dage... så det skulle der rodes bod på. Jeg havde lagt tingene frem så de var klar til at blive skrevet på.. vi fik da også snakket lidt i mens han sad og skrev. Da jeg viste ham coveret fra LP'en "Johnny Logan in concert" fra 1987 blev han helt forbavset.. tror ikke helt at han kunne huske den singel.. hehe selvom han godt nok plejer at kunne huske de fleste af dem, men ikke lige den her. Jeg fik sagt at jeg skulle sige hej fra Jette.. og jeg skulle jo endelig hilse igen  han spurgte til om jeg skulle til flere koncerter i år.. og ja det skal jeg jo.. Greve er en af dem, han sagde så, at lige præcis koncerten i Greve glædede han og bandet sig rigtig meget til og at det nok skulle blive rigtig godt.. så det ser jeg meget frem til  man ved jo aldrig hvad der sker.. hehe

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 23:10

Han hedder Henrik P. Møller

...
25.11 | 19:54

Hej jeg ville høre om du ved hvad bassisten hedder?
Mvh Annika

...
16.03 | 21:55

... Øster Bjerregrav. Hos Hinshøj Caravan i Ålum og på bb.nemtilmeld.dk.
Dørene åbnes kl 18.

...
16.03 | 21:52

Hej... så er billetsalget startet til Johnny Logan koncert D. 18/11-17.
Vil du tilføje her på din side, at billetterne kan købes i Dagli'Brugsen i ....

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE