Sønderborghus 2009

SØNDERBORG D. 9. DEC. 2009

Så har man været til koncert i Sønderborg og det var jo ikke så ringe endda..  Det er ikke så stort et sted, de stod lidt klemt på scenen, men det gik.. man kan sige.. det er da ærgeligt at Morten ikke er med længere.. men han kunne ikke have været der, hvis det var at han stadig var med i bandet. og man kan sige at de spiller på mange, forholdsvis, små scener rundt om i landet, så det kan jo så også godt være at det er det de har taget konsekvensen af nu, at da Morten meddelte at han ville forlade bandet til fordel for et andet, så ville de ikke finde en ny keyboard-spiller.

Når men vi kom jo så til Sønderborg, det gik fint med at finde vej dertil.. men da vi så skulle finde vej til Sønderborghus.. der stod GPS'en af.. så vi kom på sight-seeing i Sønderborg.. hehe men vi fandt det da til sidst... heldigvis. Vi kom ind og fik sat os på et par pladser på 1 række, hvor der ikke var reserveret til folk der havde købt billet til både koncert og spisning. Vi ankom til Sønderborg omk. kl. 18.50, så der var lige lidt vente tid som skulle overståes inden koncerten gik i gang lidt over kl. 20.00
Da de havde spillet ca en kvarter, eller sådan.. fik Johnny øje på mig.. og fik sagt "hej Christina" og så en 1½ - 2 sange efter fik han så øje på Jette, som sad lige ved siden af, han kunne næsten ikke kende hende med briller på..  
Der var jo den sædvanlige fis og balade på scenen, så det var jo som det skulle være.
til sidst i første del sluttede de vanligt af med at synge "wild rover" og det er jo sådan at i de sidste omkvæd der bliver Pauli trukken frem, for så skal der synges på dansk.. og så bagefter skal Johnny synge på dansk.. og det  går faktisk meget godt.. det er kun lige den sidste linje han har problemer med.. men den skal han nok få lært.  ja også skulle han jo også prøve at sige Jakob's (bassisten) efternavn (det er Skytte), det lød lidt sjov den måde Johnny fik det sagt på..  
og igen havde de, lig'som i Greve, en akustisk version af "dancing with my father" og de to julesange "Christmas time" og Johnny's helt egen "save this Christmas for me".... og det lød jo bare super godt.

Det skal lige tilføjes at Peters forældre var tilstede under denne koncert og det er jo sådan at mange eller største delen af Johnny's jokes foregår under bæltestedet.. men selvom han flere gange, blev gjort opmærksom på at de var der, og han nok lige skulle ta' at undlade at fortælle så mange af de jokes.. men jeg tror bare at det er for svært for ham at lade være med at fortælle de jokes.. han vil så gerne snakke, når han er på scenen.. også når han er på scenen.. hehe
Efter koncerten, der ventede vi jo bare på at bandet og Johnny skulle komme ned, så vi kunne snakke med dem. jeg skulle have en autograf af Jakob, Peter, Mike og så selvfølgelig Johnny... det fik jeg så også.
på et tidspunkt mens vi stod og ventede kom David hen til os, han ville lige sige hej og glædelig jul til os, vi fik også snakket om nogle andre ting... det var nu meget hyggeligt, vi fik også taget billede sammen med ham.  Da det så kom til at det var Mike vi skulle have fat i.. det ene øjeblik var han der, det næste var han væk.. så det endte med at vi først fik snakket med Johnny... Jeg havde taget en vinyl-singel med fra 1986 (godt år) "stab in the back" hedder den... og aldrig har jeg set Johnny måbe sådan.. han var helt overrasket over at se den, og han kunne slet ikke forstå hvor jeg havde fået fat i den.. men man kan jo købe mange ting på nette... man skal bare søge de rigtige steder... men det er også en verden Johnny ikke helt er med på.. hehe 
han havde lidt små travlt med at komme tilbage til hans hotelværelse så han kunne få så mange timers søvn, som muligt, inden de skulle afsted til Slagelse. Men vi fik da snakket lidt og fik sagt glædelig jul og vi fik en dejlig krammer . Da han så var smuttet, kunne vi stadig ikke få øje på Mike nogen steder, Jesper var der så stadig og da han så var på vej op oven på spurgte vi ham om, hvis Mike var deroppe om han så ikke lige ville spørge om han ville komme ned.. og lige pludselig kunne vi så høre en trampe ned af trapperne.. det var Mike.. han var heldigvis ikke taget afsted endnu... ham fik vi også en lille snak med..  Det ville nu også have været lidt træls hvis han bare var taget afsted uden at vi havde nået at få sagt ordenlig farvel og glædelig jul til ham. 
På vej ud til bilen, så vi lige Susanne (pauli's kone) og Johnny køre forbi, tror ikke de så os.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 23:10

Han hedder Henrik P. Møller

...
25.11 | 19:54

Hej jeg ville høre om du ved hvad bassisten hedder?
Mvh Annika

...
16.03 | 21:55

... Øster Bjerregrav. Hos Hinshøj Caravan i Ålum og på bb.nemtilmeld.dk.
Dørene åbnes kl 18.

...
16.03 | 21:52

Hej... så er billetsalget startet til Johnny Logan koncert D. 18/11-17.
Vil du tilføje her på din side, at billetterne kan købes i Dagli'Brugsen i ....

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE