Ravnsborghallen - Køge 2010

KØGE D. 20. MARTS 2010

Åh ja, Det var en rigtig god koncert i Ravnsborghallen, man kunne høre musikken denne gang, det kneb i Støvring. Så jeg var positiv overrasket.

Jeg tog afsted med toget til Kolding, havde aftalt med Jette at mødes der. Jeg havde, gennem min faster, lånt en lejlighed sådan at vi ikke skulle til at køre den lange tur hjem igen, lige efter koncerten. Vi kom derover ved en 15.30 tiden, så vi havde god tid til at få ordnet det vi nu skulle. Vi tog afsted sådan at vi var ved Ravnsborghallen lidt før kl. 19.00, vi havde ikke været der ret lang tid før end at en vis herre kom ind ad døren..  så ham skulle vi naturligvis lige hilse på. 
kl. 19.15 kunne vi så få lov til at komme ind der hvor koncerten skulle foregå.
Mens vi sad og ventede fik vi øje på Susanne, Paulis kone, og vi blev begge ret overasket fordi, sidst jeg snakkede med hende var jo i Støvring, og der havde jeg ligsom fået den opfattelse at det var sidste gang hun var med, men det var det jo så ikke alligevel.
Koncerten startede lidt over kl.20.00 og første del varede ca. 1 time + 10 min (det gjorde 2 del også)
Sangene var jo de samme som de har kørt med i lang tid, men i og med at der jo er kommet nyt band så lyder de jo ikke som "de plejer", sangene, så nogle gange skulle man lige efter forspillet inden man kunne genkende sangen.. men jeg synes det lød rigtig godt  på et tidspunkt så synger han jo "tim finnegans wake" vældig sjov sang.. men så bryder han lige pludselig ud i at synge en anden sang, en sang han har lært af hans far, det lød også rigtig godt

I pausen var vi jo lige henne og hilse på Susanne og få opklaret nogle ting/spørgsmål, hun fortalte bl.a.  at Johnnys nye album var blevet udskudt til først at udkomme i Maj, det bliver så hans fødselsdagsgave til ham selv..  Jeg fik også spurgt lidt til hvordan det går med "de gamle gutter" , hvad de går og laver.. osv. og ja de har travl med hver deres projekter, de spiller stadig sammen, men ikke så tit igen.

Efter koncerten gik vi ud i sådan en slags mellem-gang/trappe opgang for der var lidt mere kølig end inde i hallen, der var godt nok blevet lummer.. Så der stod vi så ude og ventede.. vi fik da hilst på de fleste af band medlemmerne så det var hyggelig nok  vi stod tre derude, der var kommet en ud som Jette kendte, Karen, nej korrektion, det var Karin.
vi fik en lille sludder med de tre grå eminenser.. *griner* (David, Mike og Johnny). Jeg havde købt en lille ting til Mike fordi han jo havde fødselsdag d. 24 marts.. og hvilken lille ting.. hehe han kunne heldigvis godt se det sjove i den..  *griner*  og jeg synes også at Johnny skulle have en lille ting så han fik en magen til bare i en anden farve.. og han synes også at den var lidt sjov.. hehe  *griner* 
Selvom Johnny havde travlt så gav han sig alligevel tid til at skrive på de ting jeg havde med og snakke lidt med os  

Vi kørte så tilbage til den lånte lejlighed og fik sovet nogle timer, hvilket var nice nok. vi skulle lidt tidlig op, vi skulle nå en færge kl. 10.00 fra Sj. odden til Århus. Den tur gik sådan set ok.  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Karin | Svar 29.03.2010 17.50

Hej christina. hyggeligt at læse om koncerten. Jeg hedder Karin. Ja lige inden i så J.L.komme, inden koncerten, havde jeg stået der ude og talt med ham . knus

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 23:10

Han hedder Henrik P. Møller

...
25.11 | 19:54

Hej jeg ville høre om du ved hvad bassisten hedder?
Mvh Annika

...
16.03 | 21:55

... Øster Bjerregrav. Hos Hinshøj Caravan i Ålum og på bb.nemtilmeld.dk.
Dørene åbnes kl 18.

...
16.03 | 21:52

Hej... så er billetsalget startet til Johnny Logan koncert D. 18/11-17.
Vil du tilføje her på din side, at billetterne kan købes i Dagli'Brugsen i ....

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE