Tunehallen

Backing bandet "copy right"

Tunehallen d. 20.11.2010

Det var en rigtig hyggelig aften med masser af god musik. Der var booket forskellige kunstner/forsangere, backing bandet (copy right) var dog det samme ved alle fire sangere.
Det var kun da Logan sang at der var Mike også med.
Der var afsat ca 45-50 min til hver kunstner og den første kom på kl. 21.20.

Nå men vi (Karin og jeg) ankom til Tune hallen kl ca.17.45 og der havde de åbnet dørene, så vi kunne komme ind i varmen. Der var komme mange andre Logan fans og arrangørene havde gjort sig den ulejlighed at samle os ved et bord, det var så udnævn til "logan bordet" vi fik også en vældig introduktion . Der var mad med i billetprisen, det var jo den helt store jule-menu. Det var ikke fordi Karin og jeg var specielt sultne, så vi gik rundt og lurede lidt  De måtte jo være et eller andet sted altså.. men det var først da en fik øje på Mike som stod og kiggede ned udover hallen.. så drønede vi ud, jeg gik så op (der var en trappe op til et cafeteria), men i første omgang kunne jeg ikke finde døren ind til det rum.. men fandt jeg den og jeg bankede pæn på og de sagde "kom ind" (på eng. selvfølgelig.) Jeg gik ind og hold da op hvor så de overraskede ud..  *griner* men de tog da godt i mod mig.. vi fik en lille sludder for en sladder.. og de sagde også at det var en dejlig overraskelse at der var kommet så mange Logan-fans, det var der ikke nogen af dem som havde regnet med.. så de var positiv overrasket  Karin kom også lige op og sagde hej.. Han fortalte også at det faktisk var et tilfælde at Rasmus også var der, han var nemlig ikke hyret sammen med Johnny, Nej han var afløser for den faste guitarist i backing-bandet.
Men mødet blev ikke så langt, da den gode Logan mente at han havde fået tilsjusket sig en god dansk forkøelse.. så han skulle spare på stemmen.. så vi gik ned igen. 

Da det så endelig var tid til at Mr. Logan skulle på, og det var den omk. kl. 23.15-20 stykker.. så var det med at skynde sig op foran scenen, for ellers blev der hurtig optaget.. og han fik blandet godt med både de kendte irske sange og sange fra det ny album. Han sang også hans sprit nye julesang "another christmas song" det var jo dejligt

Da der så var gået de her ca. 45 min. og de skulle af scenen og han gik op og blive dampet lidt af.. vidste godt at der nok ville gå en 10 min inden han kom ned igen.. så vi satte os ned og ventede ved bordet.. Efter lidt tid satte vi os ud i forhallen hvor han ville komme ned. Men der var jo rigtig mange som lige skulle hen og snakke med ham.. så vi ventede lidt mere og lidt mere... så fik vi øje på Mike.. jeg troede først at han var ved at smutte.. men det var kun ud for at ryge en smøg.. så han kom ind igen.. så tænkte vi at så venter vi bare på at han kommer ind igen.. da han så kom, så nåede vi jo slet ikke at få fat i ham.. Nå tænkte jeg.. så kiggede jeg på Karin og så blev vi enig om at, så er det også lige meget, så smuttede vi lige hurtig back-stage.. Ja Mike så nu ikke sønderligt overrasket ud, lidt men ik så meget.. han tog det i hvert fald meget pænt..  Vi fik taget billede sammen med Mike og jeg fik autograf.. så kom Johnny så op, og han så lige så overrasket  ud som første gang.. *griner* men igen han tog det også meget pæn  og igen.. autograf og billede

Nå men de to brødre havde jo travlt as usual.. så igen et kort møde.. men bedre end ingenting  Det var under alle omstændigheder rart nok at vi fik mødt dem på den måde.. 
jeg fik pakket mine ting sammen og så kørte vi ellers hjem ad.. dvs. Karin kørte mig hjem til min faster og derefter kørte hun så hjem til sig selv.

Ja alt i alt en vældig hyggelig aften

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 23:10

Han hedder Henrik P. Møller

...
25.11 | 19:54

Hej jeg ville høre om du ved hvad bassisten hedder?
Mvh Annika

...
16.03 | 21:55

... Øster Bjerregrav. Hos Hinshøj Caravan i Ålum og på bb.nemtilmeld.dk.
Dørene åbnes kl 18.

...
16.03 | 21:52

Hej... så er billetsalget startet til Johnny Logan koncert D. 18/11-17.
Vil du tilføje her på din side, at billetterne kan købes i Dagli'Brugsen i ....

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE