Sønderborghus 2010

Sønderborghus 2010

Ååh ja så er koncerten i Sønderborg vel overstået.
Det var nu en dejlig aften, og heldigvis var vejret ikke så slemt som først ventet. Vi havde vores bekymringer, for hvad nu hvis det blev aflyst pga. vejret, men det blev det heldigvis ikke.

Jeg tog toget til Kolding hvor Jette hentede mig og så kørte vi lige så stille ned til Sønderborg. Vi ankom til Sønderborg omk. 19.15, der var heldigvis stadig et par pladser sådan rimelig oppe foran da vi kom  
Koncerten startede lidt over kl. 20.00 og de startede jo vanlig vis med "wiskey in the jar". Der var kommet et par vikar med Thorbjørn Appel afløste Henrik Møller på bassen og Thomas afløste Mads på saxofon.

Johnny havde lært et par nye jokes siden sidst, så dem skulle han jo selvfølgelig lige fortælle  Han fik også sunget de fleste sange fra "nature of love" albummet den eneste han ikke fik sunget det var "when a woman loves a man". Grunden til at han ikke sang den, fortalte han mig efter koncerten, var at de skulle lige have øvet den noget mere så den kom til at lyde rigtig, så de ville se om den ikke kunne komme med i Greve  I hope so!
*griner* da de så skulle til at spille "the wild rover" eller havde spillet et par vers af den, gik jeg op til Johnny med en seddel hvor jeg havde skrevet at jeg synes han skulle ta' at lade Mike synge det danske omkvæd.. Johnny kunne så ikke helt læse det, men det kunne Mike godt og han begyndte ellers bare at ryste på hovedet og synes ikke at det var en god idé.. og det stiller jeg mig lidt uforstående overfor  for han kan jo godt teksten også på dansk.
Man kan godt høre og mærke at han ikke har så meget luft til at synge som han har haft, det var specielt i det sidste nr. altså "ektra nr.et" der havde han faktisk ikke mere luft.. det var lidt synd.. men han klarede det.

Jeg havde jo nogle billeder jeg skulle have en autograf på og så ville jeg jo også gerne have taget nogle nye billeder..  
Jeg fik taget billede sammen med Mike og lige som Jette skulle til at taget billedet, så kom Thorbjørn lige forbi og så fik Mike lige pludselig den indskydelse at han (Thorbjørn) skulle med på billedet, så det kom han.  Jeg fik også taget billede sammen med Henrik (the drummer). Efter et stykke tid så var det tid til at få hilst ordentlig på Johnny og få hans autograf og et billede  og så spurgte han til hvad det var der stod på den seddel jeg prøvede at vise ham under koncerten.. jeg fortalte hvad der stod og så kiggede han bare på mig så fik han sagt noget med "nå nu skal du også til at bestemme hvad vi skal synge.. " og det nikkede jeg jo bare ja til.. *griner* altså jeg har mange gode forslag synes jeg selv
jeg fik også ham hilst fra Lene, som desværre ikke kunne komme, og jeg skulle jo endelig hilse hende igen  

Det var en rigtig hyggelig aften og det var dejligt at se ham igen i en rigtig koncert. Man for altid lige lidt ekstra gejst efter sådan en koncert og det er dejligt at få sådan et boost hvis man er lidt i underskud.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 23:10

Han hedder Henrik P. Møller

...
25.11 | 19:54

Hej jeg ville høre om du ved hvad bassisten hedder?
Mvh Annika

...
16.03 | 21:55

... Øster Bjerregrav. Hos Hinshøj Caravan i Ålum og på bb.nemtilmeld.dk.
Dørene åbnes kl 18.

...
16.03 | 21:52

Hej... så er billetsalget startet til Johnny Logan koncert D. 18/11-17.
Vil du tilføje her på din side, at billetterne kan købes i Dagli'Brugsen i ....

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE