Musikhuset Slagelse

Slagelse Musikhus 2nd of December 2011

__________________________________________________________
Dansk oversættelse

Slagelse musikhus (fredag d. 2.12.11).

Det var første gang jeg skulle til koncert i Slagelse, så var meget spændt på hvordan det hele så ud.
Jeg har aftalt med Chrisser at vi mødes ved stationen i Høje Tåstrup, så vi sammen kan tage toget derfra og til Slagelse. Toget er proppet med mennesker, vi får ikke nogen siddeplads lige med det samme, men må stå lidt.. men efter nogle få stationer, er der et par piger som venligt vinker os hen for der er et par sidde pladser ved siden af dem, veldig sødt af dem.
Vi ankommer så til stationen i Slagelse, Chrisser har aftalt med Mathilde at de skal følges ad derfra og op til musikhuset, vi står og venter lidt på at de skal komme (Mathilde og kæresten). De kommer så kørende og vi finder ud af at vi faktisk kan se op til musikhuset fra hvor vi står, så vi går derop i samlet flok. Da vi kommer derop støder vi på nogle kendte ansigter, vi for lige en sludder for en sladder..Men det bliver sq for koldt for mig at stå der sammen med rygernem så jeg går mod indgangen 

Da jeg kommer gående hen mod indgangen ser jeg endnu en jeg kender som hedder Karin og så Johnny komme gående hen i mod mig, og vi hilser pænt på hinanden.
Han siger så at han troede jeg var syg eller sådan noget siden han ikke så mig til de to første koncerter, sagde til ham at jeg også mægtig gerne ville have været med, men der er begrænsninger på min tid og på mine penge, hvor til han svarede at det problem kendte han godt.

Koncerten startede lidt over kl. 20.00. Jeg sad på første række helt ude i venstre side, lige foran højtaleren.. så jo jeg kunne tydelig høre musikken.. og mærke den bogstavelig talt hehe. Det var jo en helt i gennem super koncert, der var en del nye sange med på dette års play-liste bla. 3 sange som kommer på det ny album ”the Irish connection II”  det var ”Galway girl” (den bliver bl.a. sunget i filmen P.S. I love you) og Holy ground (det er en gammel sang som the Dubliners  synger) og så Dearg Doom (en sang af et band som hedder ”Horslips”… ja det er det de hedder.. hehe) og så var der kommet en gammel kending med igen ”the fields of Athenry” og han sang også ”she moved though the fair” (den kommer højest sandsynlig også med på det ny album), det var dog ikke til alle koncerter han sang den sang. 

Det var sådan i anden del at vi (publikum) skulle vælge en sang ud af to valgmuligheder som var ”when a woman loves a man” og ”Angel”. Det blev ”when a woman loves a man” og det endte med at den blev sunget til alle de efterfølgende koncerter.

Efter koncerten satte Karin og jeg os til at vente, der var rigtig mange som gerne ville have en autograf af JL og Mike. efter et stykke tid får vi taget billed og jeg får også en autograf. 
Alt i alt en rigtig god aften   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 23:10

Han hedder Henrik P. Møller

...
25.11 | 19:54

Hej jeg ville høre om du ved hvad bassisten hedder?
Mvh Annika

...
16.03 | 21:55

... Øster Bjerregrav. Hos Hinshøj Caravan i Ålum og på bb.nemtilmeld.dk.
Dørene åbnes kl 18.

...
16.03 | 21:52

Hej... så er billetsalget startet til Johnny Logan koncert D. 18/11-17.
Vil du tilføje her på din side, at billetterne kan købes i Dagli'Brugsen i ....

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE